პროექტი


  1. პროექტის სახელწოდება: healthy food
  2. პროექტის მთავარი იდეა(თემა) 1-2 წინადადებით   ბავშვებს დავყოფ ჯგუფებად.დავავალებ მოიძიონ ინფორაცია ჯანსაღი და არა ჯანსაღი საკვების  საკვების შესახებ. 
  3. პროექტის აქტუალობა: მოსწავლეებმა შეძლონ განასხვავონ ჯანსაღი და არაჯანსაღი საკვები. 
  4. პროექტის მიზანი: ჯანსაღი საკვებისა და კვების  გავლენა ადამიანის ჯანმრთელობაზე.
  5. მოსწავლეთა ასაკი: 15 წელი
  6. ვადები და ხანგრძლივობა: ერთი თვე.
  7. მოსალოდნელი შედეგები/პროდუქტები, რაც შეიძლება შეიქმნას: მოსწავლეები შექმნიან კვების პირამიდის პოსტერს და ინდივიდუალურ ჯანსაღ მენიუს.
  8. პროექტისთვის საჭირო რესურსები: კომპიუტერი, ეციკლოპედია,
  9. პროექტის მსვლელობა(ძირითადი აქტივობები): 
პირველი კვირა: მოსწავლეები განიხილავენ საკუთარ ლანჩებს და საკვებს ალაგებენ კატეგორიებად.
მეორე კვირა: მოსწავლეები განიხილავენ კვების კატეგორიებს, ალაგებენ კვების პირამიდებში. აგრეთვე მოსწავლეები საუბრობენ კატეგორიების სარგებლიანობაზე და საჭიროებაზე. იყენებენ ინგლისურ ტერმინოლოგიას.
მესამე კვირა: მოსწავლეები საუბრობენ მავნე პროდუქტებზე და განიხილავენ მათ უარყოფით შედეგებს.
მეოთხე კვირა: მოსწავლეები ქმნიან ინდივიდუალურ მენიუს.
  1. საგნებთან/საგნობრივ ჯგუფებთან/ეროვნულ სასწავლო გეგმასთან კავშირი: ქართული ენა და ლიტერატურა, ისტ-ი.
  2. პროექტის ხელმძღვანელი(მასწავლებელი): მარიამ ცხადიაშვილი
  3. ხელმძღვანელის ელ.ფოსტა: maricxadiashvili16@.com
  4. პროექტის ვებ-გვერდი/ბლოგი:

No comments:

Post a Comment