- პროექტის სახელწოდება: healthy food
- პროექტის მთავარი იდეა(თემა) 1-2 წინადადებით ბავშვებს დავყოფ ჯგუფებად.დავავალებ მოიძიონ ინფორაცია ჯანსაღი და არა ჯანსაღი საკვების საკვების შესახებ.
- პროექტის აქტუალობა: მოსწავლეებმა შეძლონ განასხვავონ ჯანსაღი და არაჯანსაღი საკვები.
- პროექტის მიზანი: ჯანსაღი საკვებისა და კვების გავლენა ადამიანის ჯანმრთელობაზე.
- მოსწავლეთა ასაკი: 15 წელი
- ვადები და ხანგრძლივობა: ერთი თვე.
- მოსალოდნელი შედეგები/პროდუქტები, რაც შეიძლება შეიქმნას: მოსწავლეები შექმნიან კვების პირამიდის პოსტერს და ინდივიდუალურ ჯანსაღ მენიუს.
- პროექტისთვის საჭირო რესურსები: კომპიუტერი, ეციკლოპედია,
- პროექტის მსვლელობა(ძირითადი აქტივობები):
მეორე კვირა: მოსწავლეები განიხილავენ კვების კატეგორიებს, ალაგებენ კვების პირამიდებში. აგრეთვე მოსწავლეები საუბრობენ კატეგორიების სარგებლიანობაზე და საჭიროებაზე. იყენებენ ინგლისურ ტერმინოლოგიას.
მესამე კვირა: მოსწავლეები საუბრობენ მავნე პროდუქტებზე და განიხილავენ მათ უარყოფით შედეგებს.
მეოთხე კვირა: მოსწავლეები ქმნიან ინდივიდუალურ მენიუს.
- საგნებთან/საგნობრივ ჯგუფებთან/ეროვნულ სასწავლო გეგმასთან კავშირი: ქართული ენა და ლიტერატურა, ისტ-ი.
- პროექტის ხელმძღვანელი(მასწავლებელი): მარიამ ცხადიაშვილი
- ხელმძღვანელის ელ.ფოსტა: maricxadiashvili16@.com
- პროექტის ვებ-გვერდი/ბლოგი:
No comments:
Post a Comment